May 16, 2022
Capio S:t Görans Sjukhus ansluter sig till MyPick för att komma närmare jobbkandidater
Image
Image

Under hösten 2021 kommer Capio S:t Görans Sjukhus att börja använda den digitala tjänsten MyPick som för samman vårdpersonal och vårdgivare, som ett alternativ till bemanningsbolag.

– Vi vill kunna erbjuda våra jobbkandidater ett kvalitativ och smidigt upplägg genom MyPick där de själva har möjlighet att påverka vilka tider och arbetspass de kan tänka sig arbeta. Det finns även möjlighet att arbeta som timanställd alternativt som underkonsult, berättar Razan Ahmad, rekryteringsansvarig HR-specialist på Capio S:t Görans Sjukhus.

Automatisk matchning mellan önskemål och behov

MyPick lanserades 2019 och är en digital tjänst som för samman vårdpersonal och vårdgivare med avsikten att underlätta och skapa en direkt kontakt. MyPick automatiserar kontroll av legitimation av vårdpersonal och använder AI-assisterad matchning baserat på kvalifikationer och individuella behov.

– Vi har valt att inleda ett samarbete med MyPick för att vidga våra rekryteringskanaler, och attrahera fler jobbkandidater till Capio S:t Görans Sjukhus. Vi befinner oss på en rörlig marknad som kräver flexibla lösningar, och MyPick är en plattform som möjliggör för oss att få träffa jobbkandidater som kan tänka sig ett mer flexibelt upplägg, förklarar Razan Ahmad.

Efterlängtad möjlighet

– Många av våra användare har efterfrågat en möjlighet att få en direkt kontakt med just Capio S:t Görans Sjukhus och för oss är det väldigt viktigt att lyssna på vårdpersonalen. Vi har jobbat väldigt mycket för att få till detta, så därför är vi otroligt glada över detta samarbete med ett av Sveriges bästa sjukhus, säger Hani Movahed, VD, för MyPick.

På mypick.se kan vårdpersonal som vill ta pass på Capio S:t Görans Sjukhus skapa sin profil redan idag. De första behoven kommer utannonseras på MyPick fredag 24:e september.

Image